Looking For Anything Specific?

Izmire Meteor Mu Düştü : Türkiye'ye Meteor Mu Düştü? - Teknoon : Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor.

Izmire Meteor Mu Düştü : Türkiye'ye Meteor Mu Düştü? - Teknoon : Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor.. 'tam bir görsel şölen olacak'. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. 18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı.

Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı.

'İzmir'e meteor düştü' notuyla paylaşılan video gündem ...
'İzmir'e meteor düştü' notuyla paylaşılan video gündem ... from www.or6.net
O da düştü tam oldu. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor.

18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar.

Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'e meteor mu düştü ? Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'e meteor mu düştü ?

İZMİR METEOR DÜŞME ANI - İzmir'e Meteor Düştü #shorts # ...
İZMİR METEOR DÜŞME ANI - İzmir'e Meteor Düştü #shorts # ... from i.ytimg.com
Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. 'tam bir görsel şölen olacak'. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Peki manisa'ya meteor düştü mü?

İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü?

Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde gökyüzünde beliren ışığın meteor düşmesi olduğu iddia edildi. Son dakika egeye meteor mu düştü? Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. 'tam bir görsel şölen olacak'. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. O da düştü tam oldu. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? Peki manisa'ya meteor düştü mü? 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı.

Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor.

Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ...
Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ... from www.haberkovala.com
Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki manisa'ya meteor düştü mü? Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor.

Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi.

İzmir'e meteor mu düştü ? 'tam bir görsel şölen olacak'. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Posting Komentar

0 Komentar